Ali “van de balie” met pensioen

Op 17 november namen we na ruim 8 jaar afscheid van onze Ali als receptie/administratieve medewerker. Hij bereikte op die datum de pensioengerechtigde leeftijd.

Ali was altijd achter de receptie te vinden en daarmee eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers, maar vooral vraagbaak voor de cursisten. Zij kwamen niet alleen met vragen over Taal aan Zee, maar ook met tal van andere zaken bij hem. Met zijn grote betrokkenheid bij de cursisten probeerde Ali altijd een oplossing te vinden voor de problemen waarmee ze bij hem aanklopten.

Team en bestuur van Taal aan Zee bedanken hem voor zijn inzet voor Taal aan Zee en daarvoor Wereldvenster. Wij zullen het vertrouwde gezicht achter de balie missen. Maar…Ali denkt erover zich als vrijwilliger te blijven inzetten voor Taal aan Zee. Dus wie weet kom je hem gewoon weer af en toe tegen als je op de Wegastraat bent. Wij wensen hem in ieder geval heel veel geluk in deze nieuwe fase in zijn leven, waarin hij extra kan genieten van zijn kinderen en kleinkinderen.

Ingrid Suasso