De Taal aan Zee Aanmoedigingsprijs 2018

Een stimulans voor vrouwen in Den Haag om een volgende stap te maken richting economische zelfstandigheid!

Voor de vierde keer wordt de Taal aan Zee Aanmoedigingsprijs uitgereikt. De prijs, een bedrag (van maximaal € 750,-), is bedoeld voor een geïsoleerde anderstalige vrouw die les krijgt bij Taal aan Zee: als een stimulans om een volgende stap te maken richting economische zelfstandigheid. Het bedrag kan een vrouw die les krijgt bij Taal aan Zee gebruiken voor bijvoorbeeld een studie, een fiets of een laptop.  Het geld voor het jaarlijks uitreiken van deze prijs is in 2013 door een fonds geschonken aan onze “voorganger” Stichting Ontmoeting met Buitenlandse Vrouwen voor een specifieke doelgroep: geïsoleerde anderstalige vrouwen. En deze traditie wordt inmiddels al jaren voortgezet bij Taal aan Zee.

Ken jij een geïsoleerde anderstalige vrouw die les krijgt bij Taal aan Zee en de Aanmoedigingsprijs verdient?  Kan zij een (financieel) steuntje in de rug gebruiken? Nomineer haar vóór 9 april 2018 via dit aanmeldingsformulier. Daarna buigt een jury zich over de aanmeldingen.

De feestelijke uitreiking vindt plaats op woensdag 18 april tijdens het (besloten) Lentefeest van Taal aan Zee in de wijk op de Pier in Scheveningen.

Wil je meer informatie? Bel dan met Eline van Oord op 070-3456005 of stuur een mail aan e.vanoord@taalaanzee.nl.