Ga 22, 23 of 24 november ‘in gesprek over…’ in de Het Begint met Taal pop-upwinkel!

In november lanceren landelijk platform voor taalcoaching Het Begint met Taal en Taal aan Zee de gloednieuwe campagne ‘Wil jij met mij in gesprek over…?’

Ga in de pop-upwinkel van 22 t/m 24 november in gesprek met tennisser en voetballiefhebber Allaa uit Irak over sport: “Ik praat met mijn hart!” Of met de Ethiopische foodie Beza over koken. Haar specialiteit is “de injera”, pannenkoek-achtig brood gemaakt van teff-meel. De Iraanse schrijver Erfan wil het graag met je hebben over haar boeken en verhalen. Mohannad uit Syrië droomt van een eigen spijkerbroekenlijn, hij wil met jou in gesprek over mode.
Allaa, Beza en Erfan krijgen les bij Taal aan Zee.

Het doel: in gesprek gaan, uit je comfortzone stappen en elkaar ontmoeten.
Met de campagne wil Het Begint met Taal meer mensen enthousiasmeren om taalcoach of coördinator te worden, bij bijvoorbeeld Taal Aan Zee. We willen jullie, alle taalvrijwilligers, deelnemers en andere geïnteresseerden van Taal aan Zee, uitnodigen om op de openingsavond 22 (het kan druk worden) of de campagnedagen 23 en 24 november naar de pop-upwinkel in de winkel van tassenontwerper Omar Munie aan het Noordeinde in Den Haag te komen om in gesprek te gaan over… eten, mode, boeken of sport. In november vertellen we je meer. Houd de nieuwsbrief en social media in de gaten!

Bron: Eline Dragt (Het Begint met Taal)