Taal-aan-Zee-maatjes nieuws

Door: Annemarie Koenhen-de Ruyter, december 2019

Nu het al een tijdje echt herfstweer is en het steeds eerder donker wordt kan het soms wat lastiger zijn om een leuke invulling te bedenken voor de taalmaatjesontmoetingen. Het is immers leuker op pad gaan met een zonnetje dan in guur en koud weer.

Teamsite

Weet je dat er op de Teamsite voor Taalmaatjes verschillende tips staan? Ook voor bij slecht weer. Zo laat Bill weten dat je bij Pulchri Studio op het lange Voorhout gratis samen kunst kunt bekijken of dat je kosteloos de Kloosterkerk kunt bezoeken.

Is je taalmaatje niet zo’n kunstliefhebber? In het Nutshuis kan je terecht voor een doorlopende fototentoonstelling over maatschappelijke thema’s en sportievelingen kunnen hun hart ophalen in het overdekte Uithof.

Samen schaatsen

Michiko en Ahmed hebben het aangedurfd en de schaatsen ondergebonden (zie foto boven). En als je taalmaatje het aankan kunnen jullie natuurlijk altijd nog met een dikke jas en muts de kou trotseren en een frisse neus halen tijdens een wandeling of fietstochtje. Zo hebben Kees en Mohammad het Binnenhof bekeken (dat nu ook onderdeel uitmaakt van de lichtshow) en zijn Marca en Abeer naar de Japanse Tuin geweest. De foto’s vind je hieronder.

Kijk voor verdere kersttips ook in deze nieuwsbrief.