Welkom Saskia

In het bestuur zijn een aantal veranderingen. Saskia de Koning is inmiddels gestart als secretaris in het bestuur. Welkom Saskia! Zij stelt zich hieronder aan je voor.

“Mijn naam is Saskia de Koning, en ik woon in Den Haag met mijn man André. Sinds februari 2021 ben ik secretaris van het bestuur. Na een carrière in de journalistiek heb ik 20 jaar bij Shell gewerkt, zowel in Nederland als in het buitenland (Peru, Bangladesh, Zwitserland). Bij Shell hield ik me onder meer bezig met stakeholder relaties, milieu en mensenrechten.

Eind 2020 heb ik besloten een andere richting in te slaan en mijn kennis en kunde elders in te zetten. Omdat ik in Den Haag actief ben, kende ik Taal aan Zee al langer. Een mooie organisatie, professioneel gerund door gepassioneerde mensen en met een groot aantal vrijwilligers die al net zo gepassioneerd zijn. Dus toen er een bestuursfunctie vrij kwam heb ik geen moment geaarzeld om me aan te melden. Kwetsbare mensen via taalonderwijs ondersteunen en zo een betere plaats in de samenleving geven, het is zo belangrijk.”