Zomernieuws bestuur

In deze zomernieuwsbrief stelt bestuurslid Joëlla van Rijn zich aan je voor.

Ik ben Joëlla van Rijn. Ik woon sinds vier jaar in Den Haag. Ik ben een groot liefhebber van taal en cultuur en ik ben vaak te vinden in het filmhuis, bij Branoul of bij de mooie Haagse festivals zoals Crossing Border. Daarnaast maak ik graag lange kampeertochten in de natuur met mijn rugzak of op de fiets. Ik werk als klimaatexpert bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en kom daardoor veel in contact met mensen uit andere culturen en landen.

Sinds januari van dit jaar ben ik actief als secretaris in het bestuur bij Taal aan Zee. Als nieuwkomer in Den Haag is het een leuke kans om met nieuwe mensen kennis te maken en om de Haagse organisaties te leren kennen.

Ik hoorde voor het eerst over Taal aan Zee via mijn jongste dochter die meedraait als diëtist in “Voel je goed” en zo met cursisten van Taal aan Zee in aanraking kwam. 

Het idee achter Taal aan Zee sprak me meteen aan. Taal is de ingang om elkaar te leren kennen en ik ben heel enthousiast over de manier waarop Taal aan Zee mensen bij elkaar brengt. Voor mij is de grote diversiteit in een stad als Den Haag heel boeiend. Ik wil graag leven in een stad die open staat voor verandering en voor nieuwe gezichten. Ik ben heel blij dat ik daaraan als bestuurslid een steentje kan bijdragen.