Lessen algemeen

Taallessen – daar draait het om bij Taal aan Zee.
Maar we geven ook enkele andere cursussen. Hier lees je voor wie en wat precies. Je bent vanaf maandag 6 april van harte welkom op onze nieuwe locatie op de Wegastraat 44. Tot die tijd staan we je graag te woord via de telefoon (070-3456005) of mail (info@taalaanzee.nl).

We zijn er allereerst voor (kwetsbare) anderstalige vrouwen, vluchtelingen en asielzoekers die woonachtig zijn in Den Haag. Zij kunnen deelnemen aan de lessen, zodat zij zich beter zelf kunnen redden en mee kunnen doen in de samenleving.

Wil je Nederlands leren, Engels of computervaardigheden?

Bij Taal aan Zee kan dat op verschillende manieren:

  •  Taal aan Zee in de wijk: als anderstalige vrouw (en soms man) kun je thuis of dicht bij huis Nederlandse les krijgen van een vrouw.
  •  Taal aan Zee Centraal: als vluchteling of asielzoeker bieden we je lessen Nederlands, Engels of computervaardigheden op de centrale locatie aan de Brouwersgracht.
  •  Taal-aan-Zee-maatje: als vluchteling kan je met een maatje de taal in de praktijk brengen en meer vertrouwd raken met het leven in Nederland.
  •  Taal & Toekomst: als jonge nieuwkomer (tussen 16 en 25 jaar) spreek je al een beetje Nederlands (vanaf niveau A2) en wil je samen met een coach Nederlands leren om een studie of baan te vinden.