Vacatures

Laatst bijgewerkt op 14 april 2021

Help een vluchteling, asielzoeker of kwetsbare anderstalige in Den Haag met het oefenen van de Nederlandse taal!

  • Hou jij van taal, andere culturen en mensen?
  • Heb jij een goede beheersing van het Nederlands?
  • Ben je twee tot vier uur per week beschikbaar voor vrijwilligerswerk in Den Haag?
  • Communiceer jij op een open en vriendelijke manier en kun jij je taalgebruik aanpassen aan het niveau van cursisten van Taal aan Zee?

Dan heeft het team van Taal aan Zee de volgende leuke vacatures voor je:


Als taalcoach thuisles geef je thuis of dichtbij huis Nederlandse les aan kwetsbare anderstalige(n) in Den Haag die (nog) niet in staat zijn om Nederlandse les op locatie te krijgen. We zoeken o.a. taalcoaches die wekelijks thuisles kunnen geven aan migranten met een visuele beperking.
Kijk hier voor de vacature.

Als docent NT2 niveauverhoging en/of spreekvaardigheid (in portefeuille) geef je één of twee dagdelen per week Nederlandse les aan vluchtelingen en andere kwetsbare anderstaligen. Op dit moment geven we online les en straks weer op de centrale locatie van Taal aan Zee.

We verwachten dat je hiervoor een schooljaar beschikbaar bent. Kijk hier voor de vacature.

Als taalvrijwilliger in de bibliotheek begeleid je online conversatie bijeenkomsten waar anderstaligen met elkaar de Nederlandse taal oefenen (inburgeraars, oudkomers, vluchtelingen, expats).
De bijeenkomst is op dit moment online via Zoom voor een dagdeel per week (in overleg). We vragen een beschikbaarheid van 2,5 uur per week.
Kijk hier voor de vacature.

Als begeleider van leskoppels monitor je de taaltrajecten van verschillende thuisleskoppels. Je bent contactpersoon voor de leskoppels en legt per traject meerdere keren een voortgangsbezoek af. Kijk hier voor de vacature.
Je kunt deze functie goed combineren met de functie van matcher leskoppels. Als matcher koppel je deelnemers aan taalcoaches.
Je begeleidt het eerste bezoek van de taalcoach bij de deelnemer thuis, helpt de taalcoach en zoekt passend lesmateriaal.
Kijk hier voor de vacature van gemiddeld 4 uur per week.

Je geeft als taalcoach groepsles 2 uur per week Nederlandse les aan een groepje van maximaal 10 anderstalige vrouwen (en soms mannen). Je verzorgt de taalles in Den Haag op een vaste locatie bij de deelnemers in de
buurt, bijvoorbeeld op een school of in een buurtcentrum.
Kijk hier voor de vacature.

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over de vacatures bij Taal aan Zee? Wat fijn! We leren je graag kennen en nodigen je van harte uit voor onze online informatiebijeenkomst. Kijk hier voor alle informatie (ook over hoe je je kunt aanmelden).

Tot snel bij Taal aan Zee!