Vacatures

Laatst bijgewerkt op 3 december 2020

Help een vluchteling, asielzoeker of kwetsbare anderstalige in Den Haag met het oefenen van de Nederlandse taal!

  • Hou jij van taal, andere culturen en mensen?
  • Heb jij een goede beheersing van het Nederlands?
  • Ben je twee tot vier uur per week beschikbaar voor vrijwilligerswerk in Den Haag?
  • Communiceer jij op een open en vriendelijke manier en kun jij je taalgebruik aanpassen aan het niveau van cursisten van Taal aan Zee?

Dan heeft het team van Taal aan Zee de volgende leuke vacatures voor je:

Als (online) taalmaatje oefen je online of fysiek met een vluchteling op een laagdrempelige, speelse en informele manier de Nederlandse taal in de praktijk. Gemiddeld is dat 1 keer per week, tussen de anderhalf en twee uur.
Kijk hier voor de vacature.
Als taalcoach thuisles geef je thuis of dichtbij huis Nederlandse les aan kwetsbare anderstalige(n) in Den Haag die (nog) niet in staat zijn om Nederlandse les op locatie te krijgen. We zoeken o.a. taalcoaches die thuisles kunnen geven aan migranten met een visuele beperking.
Kijk hier voor de vacature.
Als taalcoach groepsles geef je 2 tot 2,5 uur per week Nederlandse les aan een groepje van maximaal 10 anderstalige vrouwen (soms mannen) op een vaste locatie bij de deelnemers in de buurt, bijvoorbeeld in een wijkcentrum of op een basisschool.
Kijk hier voor de vacature in portefeuille.
Als begeleider van leskoppels monitor je de taaltrajecten van verschillende thuisleskoppels. Je bent contactpersoon voor de leskoppels en legt per traject meerdere keren een voortgangsbezoek af. Kijk hier voor de vacature.
Als taalvrijwilliger in de bibliotheek begeleid je een groepje anderstaligen die in de bibliotheek komen om Nederlands te oefenen. Kijk hier voor de vacature op meerdere locaties in Den Haag.

Kijk hier voor een overzicht van alle vrijwilligersfuncties bij Taal aan Zee.

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over de vacatures bij Taal aan Zee? Wat fijn! We leren je graag kennen en nodigen je van harte uit voor onze online informatiebijeenkomst. Kijk hier voor alle informatie (ook over hoe je je kunt aanmelden).

Tot snel bij Taal aan Zee!