Steun Taal aan Zee

Taal aan Zee en corona

Taal aan Zee is blij met alle steun, klein of groot, in natura of financieel. Hieronder een overzicht hoe je ons kan helpen.

Word vrijwilliger
Ook als lesgeven niets voor jou is, kun je je inzetten voor Taal aan Zee als vrijwilliger. Kom bijvoorbeeld helpen in de kantine of met de werving van vrijwilligers op festivals. Heb je minder tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, dan kun je bijvoorbeeld met je collega’s eenmalig een dag(-deel) de handen uit de mouwen steken bij Taal aan Zee. Of wil je je expertise met ons delen?

Bel 070-3456005 of stuur een e-mail naar info@taalaanzee.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Financieel

Wat fijn dat je ons financieel wilt steunen. Het extra geld kunnen wij goed gebruiken voor bijvoorbeeld nieuw lesmateriaal, voor het organiseren van activiteiten of voor het betalen van lesgeld (25 euro) van kwetsbare anderstaligen die zelf de lessen bij Taal aan Zee niet kunnen betalen.

Een financiële bijdrage kun je storten op ons rekeningnummer NL44INGB 0006289290 ten name van Stichting Taal aan Zee.

Kom in actie of doneer via Why Donate

Kom in actie via whydonate. Dit platform brengt geen kosten met zich mee.

ANBI status

Stichting Taal aan Zee beschikt over een ANBI-verklaring. Die garandeert dat de Belastingdienst Stichting Taal aan Zee erkent als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Dat kan, afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, fiscale voordelen opleveren voor donateurs.

ANBI-logo