Steun Taal aan Zee

Taal aan Zee is blij met alle steun, klein of groot, in natura of financieel. Hieronder een overzicht hoe je ons kan helpen.

Steun ons goede doel: Bijdrage aan inschrijfgeld en boeken voor vluchtelingen

Iedereen heeft het recht om te leren. Soms hebben onze cursisten alleen zelf het geld niet om hun lessen of lesmateriaal te betalen. Ieder jaar krijgen meer dan 1000 vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen Nederlandse les bij stichting Taal aan Zee in Den Haag. De informele lessen worden gegeven door vrijwilligers.

je kunt een bijdrage doen aan het inschrijfgeld en de boeken voor vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen die zelf niet in staat zijn om hun inschrijfgeld (€ 30 per cursusjaar) en/of hun lesmateriaal (hun boeken) te betalen (gemiddeld € 40 a €45 per lesboek).

Met het gedoneerde geld kunnen de vluchtelingen onbezorgd en met goede lesboeken hun lessen volgen.

Kom in actie via whydonate. Dit platform brengt geen kosten met zich mee.

Een financiële bijdrage kun je ook direct storten op ons rekeningnummer NL44INGB 0006289290 ten name van Stichting Taal aan Zee.

Word vrijwilliger
Je kunt ons altijd steunen door taalvrijwilliger te worden. Ook als lesgeven niets voor jou is, kun je je inzetten voor Taal aan Zee als vrijwilliger. Kom bijvoorbeeld helpen in de kantine of met de werving van vrijwilligers op festivals. Wil je met je collega’s eenmalig een dag(-deel) de handen uit de mouwen steken bij Taal aan Zee? Of wil je je expertise met ons delen? Laat het ons weten.

Bel 070-3456005 of stuur een e-mail naar Eline van Oord e.vanoord@taalaanzee.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Steun ons financieel

Wat fijn dat je ons financieel wilt steunen. Het extra geld kunnen wij goed gebruiken voor bijvoorbeeld nieuw lesmateriaal, voor het organiseren van activiteiten voor cursisten (bijvoorbeeld een middag naar Madurodam) of een evenement voor onze vrijwilligers.

ANBI status

Stichting Taal aan Zee beschikt over een ANBI-verklaring. Die garandeert dat de Belastingdienst Stichting Taal aan Zee erkent als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Dat kan, afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, fiscale voordelen opleveren voor donateurs.

Kijk hier voor het Standaardformulier publicatieplicht ANBI Algemeen van Taal aan Zee.

Voorlichting 

Wil je dat we een keer voorlichting of een presentatie komen geven? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Eline van Oord via e.vanoord@taalaanzee.nl of 070-3456005.

Dank je wel namens onze cursisten en namens het team van Taal aan Zee!