Uitnodiging voor de verdiepende online workshop “Motivering en activering van deelnemers” door Robert te Pas.

Beste taalmaatjes en taalcoaches thuisles,

Vind je het ook wel eens lastig om je deelnemer te motiveren? Om hem of haar meer initiatief te laten nemen? En hoe voorkom je dan dat je zelf teveel doet en leegloopt? Doe mee aan deze online workshop voor tips en handvatten!

Verdiepende online workshop “Motivering en activering van deelnemers” door Robert te Pas.

Op dinsdagavond 3 november en donderochtend 12 november biedt Taal aan Zee in samenwerking met trainer Robert te Pas een verdiepende workshop aan over activering en motivering van deelnemers.
Deze online workshop is speciaal voor vrijwilligers die deelnemers individueel begeleiden, dus taalmaatjes en taalcoaches aan huis.

Tijdens de workshop wordt er achtergrondinformatie gegeven over de inzet van vaardigheden gericht op activerende vragen en motiverende gespreksvoering en is er de mogelijkheid om te oefenen met het toepassen van deze vaardigheden. Ook de thema’s initiatief nemen en gezond omgaan met grenzen en eigen energie komen aan bod. Het uitgangspunt is de eigen praktijkervaring. Kortom een mooie mix van ervaren, uitwisselen en doen. De trainer sluit graag zoveel mogelijk aan bij de eigen praktijkervaring, dus graag voorbeelden meenemen als werkmateriaal. Je ontvangt een hand-out over vaardigheden en stijlen van begeleiden.

Deze workshop is begin dit jaar ook al aangeboden, maar toen niet doorgegaan in verband met de intelligente lock-down. Vrijwilligers die zich hadden aangemeld, graag nogmaals aanmelden als je hieraan mee wilt doen. 

Datum 
Je kunt een keuze maken om de workshop online te volgen op de volgende data: 

  • Dinsdag 3 november van 19.00 – 21.00 uur 
  • Donderdag 12 november van 9.45 – 12.15 uur

De link om in te loggen ontvang je later.

Trainer Robert te Pas

Robert te Pas biedt training en coaching in Zorg en Welzijn en is onder andere betrokken bij Het Begint met Taal

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via dit formulier graag uiterlijk dinsdag 27 oktober 2020.

Hartelijke groet, namens het team van Taal aan Zee,

Annabelle Lock