Informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde taalvrijwilligers

Foto Bas Kijzers

Foto Bas Kijzers

Wil je aan de slag als taalvrijwilliger in Den Haag? Kom dan naar één van de gezamenlijke informatiebijeenkomsten van Taal aan Zee en Mondriaan Taal+ school.

Je kunt de bijeenkomst bijwonen op dinsdag 13 december 2016 van 16.30 tot 18.00 uur bij Taal aan Zee, Brouwersgracht 50, Den Haag (tram 3, 4 en 6 en bus 25 en 130).  Lokaal 116/117. Aanmelden is niet nodig.

  • We vertellen je meer over de organisaties en de doelgroepen waar je als taalvrijwilliger les aan kunt geven.
  • Je krijgt meer inzicht in de vacatures en jouw mogelijke rol als taalvrijwilliger.
  • Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Kijk hier voor meer informatie over Mondriaan Taal+ school en kijk hier voor meer informatie over Taal aan Zee of mail f.winkelman@taalaanzee.nl.

Actuele vacatures bij Taal aan Zee (Laatste update: 13 december 2016)

Op dit moment vragen wij per direct vrijwilligers voor de volgende functies:

Wil je direct solliciteren naar een functie bij Taal aan Zee? Stuur dan je motivatie voor de betreffende functie, cv en informatie over je beschikbaarheid naar f.winkelman@taalaanzee.nl. We nemen dan contact met je op voor een verdere kennismaking. Al onze vrijwilligers volgen de basistraining voor taalvrijwilligers. Verder word je in je werk begeleid door één van onze medewerkers en kun je deelnemen aan scholingsdagen. Hierover hoor je meer tijdens het kennismakingsgesprek.

Wil je direct solliciteren naar een functie bij Mondriaan Taal+ school? Stuur dan je motivatie voor de betreffende functie, cv en informatie over je beschikbaarheid naar taalvrijwilliger@rocmondriaan.nl.