Doe mee met de Taalwandeling

Vandaag, op maandag 6 september, is de Taalwandeling officieel van start gegaan. Je gaat wandelen en tegelijkertijd de Nederlandse taal oefenen. Alles in het kader van de (Haagse) Week van Lezen en Schrijven, een week die gaat over het verminderen van laaggeletterdheid in Den Haag en de rest van Nederland.

Wil je tegelijk oefenen met de Nederlandse taal en gezond leven? Lees hier alle informatie over de Taalwandeling in de flyer. Haal een gratis goodiebag op bij de bibliotheek bij jou in de buurt en loop van 6 tot en met 24 september mee met de Taalwandeling! Dat is samen met iemand praten, lezen, luisteren en lopen. Met een speciale app worden je stappen geteld. Lees hier de instructie voor de Ommetje app.

Feestelijke afsluiting

Tussen 20 en 24 september kan je met begeleiding meedoen aan een Taalwandeling tijdens Taal in de Bibliotheek. Bekijk hier de agenda voor alle taalwandelingen.

Op vrijdag 24 september is het einde van de Haagse Week van Lezen en Schrijven (20 – 24 september 2021) en sluiten we de Haagse Week van Lezen en Schrijven officieel en feestelijk af. Dit doen we in Studio B van de Centrale Bibliotheek met een kleine taalmarkt en een panelgesprek.

Veel plezier met het wandelen! Leuke foto’s van de taalwandeling kunnen gedeeld worden via Facebook Messenger van het Taalhuis.