Een mooie toekomst voor Najlaa!

Ook al zijn er op dit moment geen fysieke lessen bij Taal aan Zee, we gaan wél door met onze online activiteiten. Zo zijn er in coronatijd veel nieuwe online taalmaatjes aan elkaar gekoppeld en gingen Taal & Toekomstkoppels ook (online) door.

Zo ook Paulien (Taal & Toekomstcoach, 35 jaar) en Najlaa (Taal & Toekomstdeelnemer, Syrië, 28 jaar). Zij hebben hun Taal & Toekomstraject eind mei afgesloten. In deze bijzondere tijd gaat dat nét even anders. Gelukkig was het mooi weer en kon met anderhalve meter afstand alsnog het einde van het traject gevierd worden met een ijsje.

Begeleiding naar een volgende studiestap

Met het Taal & Toekomstprogramma heeft Paulien Najlaa begeleid bij het zetten van een volgende studiestap. Najlaa heeft met steun van Paulien contact gelegd met het UAF en Najlaa is (net voor de coronamaatregelen) gestart op haar nieuwe school.

Zeker in een tijd waarin door alle maatregelen de sociale cirkel van alleenstaande, jonge nieuwkomers snel klein wordt, hebben de positieve aandacht van Paulien en de 1,5-meter-uitstapjes in de frisse buitenlucht Najlaa duidelijk goed gedaan! Bedankt Paulien en veel succes gewenst in de toekomst Najlaa!

Ben jij ook toe aan een volgende stap?

Ben jij of ken jij een jonge statushouder die in Den Haag woont en hulp nodig heeft bij het maken van een volgende stap in zijn/haar (studie)loopbaan? Vormt een onvoldoende beheersing van de Nederlandse taal daar een barrière bij en is hij/zij beschikbaar om een (online) traject van 20 weken aan te gaan? Neem dan contact op met Taal aan Zee en bel 070-3456005. Of stuur een mail naar:  info@taalaanzee.nl.