Einde lesjaar

Een bijzonder lesjaar is afgerond. Na de laatste lessen (gelukkig kon dat eindelijk weer fysiek), kwam het leukste gedeelte: Alle certificaten werden uitgereikt en de docenten en taalcoaches werden door hun cursisten verwend met lieve cadeautjes en lekker eten.

Gefeliciteerd met je certificaat!

Docent Jolanda sloot het cursusjaar al feestelijk af bij Taal aan Zee op de Wegastraat. Deze groep van midden-/hoogopgeleiden is online gestart in januari en hebben al die tijd online les gehad (van A1 naar A2 niveau). De online opkomst van deze gemotiveerde cursisten was altijd zeer goed.

Docent Andre ging met zijn groep naar het Westbroekpark. Een mooie afsluiting in de buitenlucht, na vele lessen achter het scherm.

Hulde aan de leerlingen die veerkracht hadden en hebben doorgezet. Soms de Zoomlessen volgend op een oude telefoon.

Docent André

De moeders die Nederlandse les krijgen op de basisschool van het Galjoen gingen gezellig samen met docent Anne-Marie naar het Zuiderpark.

Vorige week werd in het buurtcentrum Bario afscheid genomen van taalcoaches Annette en Carmen. Hartelijk dank voor jullie inzet voor de groep. Met een fysiek weerzien in Bario werd het een passende afsluiting. 

Beste cursisten en deelnemers, gefeliciteerd met jullie certificaat.
Wij zijn trots op jullie!

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is Taal aan Zee gesloten van vrijdag 23 juli t.m. vrijdag 6 augustus.

We zijn t.m. 3 september beperkt bereikbaar. Herinschrijvingen voor cursisten vinden plaats in de week van 6 september.