Geef op GivingTuesday

Sinds 2012 is GivingTuesday in het buitenland uitgegroeid tot een dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit, waarbij duizenden mensen de kracht van sociale media inzetten.

De dag vormt een tegenhanger voor de grote koopevenementen Black Friday en Cyber Monday. In plaats van spullen inslaan voor jezelf, staat Giving Tuesday in het teken van geven aan de ander.

Dit is het eerste jaar dat Nederland meedoet aan GivingTuesday. En Taal aan Zee doet graag mee.

Inschrijfgeld- en boekenfonds voor vluchtelingen

Per jaar krijgen meer dan 1000 vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen Nederlandse les bij stichting Taal aan Zee in Den Haag. De lessen worden gegeven door vrijwilligers.
Er is een inschrijfgeld- en boekenfonds opgericht voor cursisten die zelf niet in staat zijn om hun inschrijfgeld (€25 per cursusjaar) en/of hun lesmateriaal (hun boeken) te betalen (gemiddeld €25 per lesboek).

Met jouw donatie kunnen de vluchtelingen en andere kwetsbare anderstaligen onbezorgd hun lessen volgen mét goede lesboeken.

Doneer via deze link aan het inschrijfgeld- en boekenfonds voor vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen die les krijgen bij Taal aan Zee.