Geef jij ook op GivingTuesday?

Met jouw donatie kunnen de vluchtelingen en andere kwetsbare anderstaligen onbezorgd hun lessen volgen mét goede lesboeken.

Sinds 2012 is GivingTuesday in het buitenland uitgegroeid tot een dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit, waarbij duizenden mensen de kracht van sociale media inzetten.

De dag vormt een tegenhanger voor de grote koopevenementen Black Friday en Cyber Monday. In plaats van spullen inslaan voor jezelf, staat Giving Tuesday in het teken van geven aan de ander.

Taal aan Zee doet graag mee aan GivingTuesday.

Ons goede doel: het inschrijfgeld- en boekenfonds voor vluchtelingen

Iedereen heeft het recht om te leren. Soms hebben onze cursisten alleen zelf het geld niet om hun lessen of lesmateriaal te betalen.

Meer dan 1000 vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen krijgen ieder jaar Nederlandse les bij stichting Taal aan Zee in Den Haag. De informele lessen worden gegeven door vrijwilligers.

Er is een inschrijfgeld- en boekenfonds opgericht voor vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen die zelf niet in staat zijn om hun inschrijfgeld (€25 per cursusjaar) en/of hun lesmateriaal (hun boeken) te betalen (gemiddeld €25 a €30 per lesboek).

Doneer via deze link (via Whydonate) aan het inschrijfgeld- en boekenfonds voor vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen die les krijgen bij Taal aan Zee.

Dank je wel namens onze cursisten en namens het team van Taal aan Zee!