Jaarverslag 2021: Vrijwilligers maken Taal aan Zee

Met trots presenteren we ons jaarverslag 2021.

We hebben weer een bijzonder jaar achter de rug, met opnieuw een verhuizing en nog steeds allerlei beperkingen door corona. En toch hebben we veel bereikt! Dankzij de inzet van meer dan 350 vrijwilligers en de ondersteuning vanuit het team van beroepskrachten, hebben in totaal 1139 cursisten en deelnemers de Nederlandse taal kunnen oefenen. 
2021 was het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Onze vrijwilligers zijn ons kapitaal en maken Taal aan Zee. U leest het in de hoogtepunten hieronder en in ons uitgebreide jaarverslag.

Wij zijn heel blij dat onze vrijwilligers ook in 2022 onze doelgroepen enthousiast, geduldig en gedreven ondersteunen bij het leren van Nederlands. Door de vreselijke ontwikkelingen op het wereldtoneel is er weer een nieuwe groep die onze steun kan gebruiken, de Oekraïners. Ook voor hen staan we graag weer klaar. 

Wij bedanken onze vrijwilligers, samenwerkingspartners en financiers voor het vertrouwen in Taal aan Zee. Samen stellen we anderstalige inwoners van Den Haag in de gelegenheid om mee te doen.