Kerstactie Lezen en Schrijven

Meld een nieuwe taalvrijwilliger aan en krijg het boek ‘’Lokale Liefde – De taalcursist als bron’’ van Karin Giphart cadeau!

 

Wij delen graag dit bericht van Stichting Lezen en Schrijven:

“Samen met onze partners hopen wij nóg meer mensen enthousiast te maken om taalvrijwilliger te worden. Daarom organiseert Taal voor het Leven Haaglanden een speciale kerstactie: meld een nieuwe taalvrijwilliger aan en krijg het boek ‘’Lokale Liefde – De taalcursist als bron’’ van Karin Giphart cadeau!

In deze bundel met prachtige illustraties van Femke Zwier, staan grappige, aangrijpende en hartverwarmende verhalen van taalcursisten uit Zuid-Holland, opgeschreven door taalvrijwilligers en daarna bewerkt door bekende schrijvers uit onze provincie: Paul van Vliet, Hans Rikken, Bart Chabot, Debby van den Bergh, Justine le Clercq, Diann Faassen, Karel Kanits en natuurlijk Karin Giphart. De verhalen zijn geschreven in begrijpelijke taal en daarom zeer geschikt om te oefenen met taalcursisten.

Wat moet je doen? Meld een vriend, vriendin, collega of familielid aan en jullie krijgen beiden het boek cadeau. De actie geldt ook als je een nieuwe cursist weet te motiveren om zich aan te melden voor een taalcursus. Meld de persoon aan via haaglanden@lezenenschrijven.nl of direct bij Taal aan Zee via info@taalaanzee.nl onder vermelding van ‘’Lokale Liefde’’.

De actie loopt tot en met maandag 12 januari 2015 en geldt alleen voor de eerste 100 aanmeldingen. Bij aanvang van de introductiecursus ontvangen jullie beiden het boekje.”