Kerstgroet

Image-2

Ik wens u, mede namens bestuur, medewerkers en vrijwilligers, hele fijne feestdagen en een goed 2016 toe. Het was voor Taal aan Zee weer een druk, maar bijzonder jaar. Onze vrijwilligers gaven met veel plezier en grote deskundigheid onder meer lessen Nederlands in de tijdelijke opvang in Bezuidenhout. Dit gebeurde op verzoek van de Gemeente Den Haag en in goede samenwerking met ROC Mondriaan Taal+ school. We zijn blij dat we een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan het zich welkom en thuis voelen van deze nieuwkomers in dit voor hen onbekende land.

Ook dit jaar hebben onze doelgroepen: asielzoekers, vluchtelingen (centraal) en geïsoleerde vrouwen (in de wijken) de weg naar Taal aan Zee weten te vinden en hebben we, in vergelijking met vorig jaar, meer cursisten en deelneemsters bereikt en lesgegeven. Meer dan 250 vrijwilligers hebben ons hierbij fantastisch geholpen. We zijn trots dat wij ons vrijwilligersbeleid goed op orde hebben: wij hebben sinds deze maand het keurmerk Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD!

We kijken ook terug op een jaar van prettig samenwerken met vele organisaties binnen en buiten Den Haag. Wij rekenen erop deze samenwerking in 2016 voort te zetten.

Hele fijne feestdagen gewenst en tot in het nieuwe jaar!

Ingrid Suasso de Lima de Prado
Directeur Taal aan Zee
i.suasso@taalaanzee.nl

Vanwege de kerstvakantie is Taal aan Zee gesloten van woensdag 23 december tot en met vrijdag 1 januari.