Taal aan Zee doet mee aan de Week van de Alfabetisering

Op maandag 8 september – Wereldalfabetiseringsdag – start de landelijke Week van de Alfabetisering met extra aandacht voor laaggeletterdheid. Ook Taal aan Zee doet mee met een aantal activiteiten in Den Haag.

Lancering website
De nieuwe website van Taal aan Zee wordt aanstaande maandag gelanceerd op de informatiemarkt (12:00 uur – 15:30 uur) tijdens de feestelijke opening van het Taalhuis op de tweede etage van de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag. Benieuwd? Je kunt alvast een kijkje nemen: www.taalaanzee.nl.

Trappen voor taal
Op de fiets om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid in Den Haag. Dat doen vrijwilligers en cursisten van Stichting Lezen en Schrijven, ROC Mondriaan en Taal aan Zee op donderdagmiddag 11 september. Startpunt (13:00 uur) en eindpunt (15:00 uur) is het gebouw van ROC Mondriaan en Taal aan Zee op de Brouwersgracht 50 in Den Haag.

Opening taalcafé
Na Trappen voor Taal opent Taal aan Zee directeur Ingrid Suasso op 11 september om 15:15 uur het taalcafé. De Brouwersgracht 50 wordt dé plek waar eens in de zes weken alle Haagse taalvrijwilligers elkaar ontmoeten, ideeën en ervaringen delen.