Taal in de bieb inmiddels in vier Haagse bibliotheken

Wil je nog beter Nederlands leren spreken? Dan kun je steeds vaker naar een bieb bij jou in de buurt om samen met een taalcoach te oefenen.

  • Elke maandagochtend van 9.30 tot 11.30 uur kun je samen met een vrijwillige taalcoach oefenen in bibliotheek Laakkwartier (Linnaeusstraat 2, Den Haag).
  • Elke dinsdagavond kun je van 18.30 tot 20 uur aan de slag met een taalvrijwilliger in bibliotheek Schilderswijk (Koningstraat 439, Den Haag)
  • Elke donderdagochtend en vrijdagochtend  is “Taal in de bieb” van 9.30 tot 11 uur in bibliotheek Transvaalkwartier (Hobbemaplein 30, Den Haag).
  • Op woensdagen 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december van 9 tot 11 uur is er koffie met taal in bibliotheek Ypenburg (Schrabber 8, Den Haag).

Het is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee erbij. Ook vrijwilligers met hun taalmaatje zijn van harte welkom!

Taal in de bieb is een samenwerking van Taal aan Zee met de bibliotheek in Laak, Ypenburg, Schilderswijk en Transvaal in Den Haag.

Hapjes eten tijdens de Kookboekweek 2015.

Taal in de bieb. Hapjes eten tijdens de Kookboekenweek 2015.