Uitnodiging voor openingsfeest van Volvo Ocean Race festival

pitstop VOR Den Haag

 

 

 

 

Op donderdag 18 juni 2015 begint het Volvo Ocean Race festival in en om de Scheveningse Haven. Een groot feest omdat de boten in deze wereldberoemde zeilwedstrijd een pitstop maken in Den Haag. Omdat jij een belangrijke bijdrage aan de stad Den Haag levert, nodigt de gemeente Den Haag alle vrijwilligers uit om bij het unieke openingsconcert aanwezig te zijn.

Openingsconcert
Het Volvo Ocean Race festival is op 18, 19 en 20 juni, de 3 dagen dat de wedstrijdzeilers in Den Haag zijn. Het festival heeft veel activiteiten, voor zeilers en niet-zeilers, voor jong en oud. Elke avond is er een openluchtconcert. Met het concert op donderdagavond 18 juni wordt het festival geopend. Voor 1 keer begeleiden 53 professionele muzikanten van de Marinierskapel van de Koninklijke Marine de Haagse artiesten DI-RECT, Barry Hay en Kern Koppen en ook de zanger Waylon. Voor zowel de kapel als de popartiesten een enorme uitdaging.

Bestel gratis kaarten
Zolang er kaarten beschikbaar zijn, kun je ze digitaal bestellen tot op de dag zelf, donderdag 18 juni. Zo kun je de kaarten bestellen:

  • Je gaat naar de website volvooceanracedenhaag.eventbrite.nl
  • Klik op ‘Aanbiedingscode opgeven’
  • Vul de aanbiedingscode in: VORF8361
  • Vul je persoonlijke gegevens in, waaronder het e-mailadres waarop je de kaarten digitaal wilt ontvangen
  • Je ontvangt vervolgens een e-mail met de kaarten.

Laat je het ons weten als je nog vragen hebt?