Wethouder Saskia Bruines ontvangt lesmap Voel je goed!

Wethouder Saskia Bruines: “Gezond leven is zo belangrijk, maar kan ook best lastig zijn. Zelfs als je goed kunt lezen en schrijven. Voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven natuurlijk helemaal. Heel interessant om vandaag te horen wat dit project met mensen doet. De deelnemers hebben indrukwekkende verhalen verteld. Verhalen die laten zien dat dit project werkt.”

Op vrijdag 22 juni is in de gemeente Den Haag de aanpak “Voel je goed!” officieel van start gegaan. Tijdens de feestelijke aftrap bij Taal aan Zee ontving wethouder Saskia Bruines persoonlijk de lesmap van de bijbehorende cursus uit handen van de eerste deelnemers.

Voel je goed! is een unieke samenwerking tussen Diëtist in Den Haag, SHG GezondheidscentraTaal voor het Leven en Taal aan Zee om volwassenen te ondersteunen gezonder te leven.

“Voel je goed!” in het nieuws

  • Lees hier het verslag van de middag, gemaakt door Taal voor het Leven (onderdeel van Stichting Lezen & Schrijven).
  • Lees hier het artikel dat Joke Korving schreef.
  • Inge van der Schoot was zaterdag 30 juni te gast bij Zaterdag Live! van RTV Discus. Het stamtafelthema ging over ‘Voel je goed!’.  Kijk hier naar het gesprek dat start vanaf 1:08:40.

Foto: St. Lezen & Schrijven