Vrijwillig taalcoach Anne Hans is 1 van de 150 helden in JAN Magazine

In het jubileumnummer van JAN Magazine vind je een special over de 150 meest inspirerende Nederlanders die zich belangeloos inzetten voor een ander. Onze vrijwilliger en taalcoach Anne Hans is één van hen. En daar zijn we heel trots op!

“Door Nederlandse les te geven aan vrouwen in Den Haag kom ik bij mensen thuis waar ik anders nooit zou komen. Ik vind het heel interessant om te ontdekken wat er achter deze (meestal gesloten) voordeuren speelt en de verschillende culturen een beetje te leren kennen.

En om de vrouwen iets heel waardevols mee te kunnen geven, namelijk een eerste start met de Nederlandse taal. Door die eerste vertrouwdheid met de taal te creëren ontstaan er voor deze vrouwen tal van nieuwe mogelijkheden in Nederland. Het voelt fijn om daar een bijdrage aan te leveren.”

Vrijwilliger Anne Hans (taalcoach)

Behalve Taal aan Zee staan ook veel bekende andere initiatieven en samenwerkingspartners vermeld, zoals Amsterdams Buurvrouwen Contact, Het Begint met Taal, Stichting Lemat en Haagse initiatieven en samenwerkingspartners zoals de VoorleesExpress, Mijn Buuf, Omar Munie, She Matter en Justice and Peace/Samen Hier. Ook iets om heel trots op te zijn!