De Taal aan Zee Aanmoedigingsprijs 2016

Ahlam ontvangt cheque uit handen van Ingrid Suasso.

Winnares Taal aan Zee Aanmoedigingsprijs 2014 Ahlam ontvangt cheque uit handen van directeur Ingrid Suasso.

Voor de tweede keer wordt de Taal aan Zee Aanmoedigingsprijs uitgereikt. De prijs, een bedrag (van maximaal € 750,-), is bedoeld voor een geïsoleerde anderstalige vrouw die les krijgt bij Taal aan Zee: als een stimulans om een volgende stap te maken richting economische zelfstandigheid. Het bedrag kan een vrouw die les krijgt bij Taal aan Zee gebruiken voor bijvoorbeeld een studie of een laptop.  Het geld voor het jaarlijks uitreiken van deze prijs is in 2014 door een fonds geschonken aan onze “voorganger” Stichting Ontmoeting met Buitenlandse Vrouwen voor een specifieke doelgroep: geïsoleerde anderstalige vrouwen. En deze traditie wordt voortgezet bij Taal aan Zee.

Ken jij een geïsoleerde anderstalige vrouw die les krijgt bij Taal aan Zee en de Aanmoedigingsprijs verdient?  Kan zij een (financieel) steuntje in de rug gebruiken? Nomineer haar vóór 28 april 2016 via dit aanmeldingsformulier. Stuur het formulier aan Eline van Oord (e.vanoord@taalaanzee.nl). Daarna buigt een jury zich over de aanmeldingen.

De feestelijke uitreiking vindt plaats op woensdag 18 mei tijdens het (besloten) Lentefeest van Taal aan Zee in de wijk.

Wil je meer informatie? Bel dan met Eline van Oord op 070-3456005 of stuur een mail aan e.vanoord@taalaanzee.nl.