Een comité van aanbeveling met klinkende namen

Directeur Ingrid Suasso stelde tijdens het jubileumfeest op 11 juni in Theater aan het Spui trots de leden van het nieuw opgerichte comité van aanbeveling aan de gasten voor: Rabin Baldewsingh, Splinter Chabot, Ingrid van Engelshoven, Kathleen Ferrier, Martine Gosselink, Leila Prnjavorac en Sheila Sitalsing dragen onze organisatie een warm hart toe en daar zijn wij heel blij mee.

Ingrid van Engelshoven: “Taal is en blijft de sleutel voor participatie in de samenleving. Taal aan zee geeft nieuwkomers toegang tot onze taal en daarmee een warm welkom in onze samenleving.”

Kathleen Ferrier: “Zeer vereerd dat ik mij met deze collega’s voor dit belangrijke doel mag inzetten.”

Martine Gosselink: “”Alles begint met lezen”, hoor je dikwijls. Een waarheid als een koe. Nu nog die koe bij de horens vatten om het leesniveau van Nederland stevig op te krikken. Dit onderwerp verdient alle aandacht en steun ik van harte.”

Sheila Sitalsing: “We hebben een gemeenschappelijke taal nodig, want we moeten met elkaar praten, praten, praten. Om elkaar te kunnen begrijpen, om elkaar te leren waarderen en om elkaars pijn en vreugde te kunnen voelen.”
Foto Splinter Chabot: Tom Cornelissen en foto Sheila Sitalsing: Els Zwerink