Informatiebijeenkomst voor taalvrijwilligers

ad_vrijwilligers_100616

Op vrijdag 10 juni stond dit artikel in het Algemeen Dagblad. Zoals je kunt lezen kunnen we je hulp goed gebruiken! Wil je ook aan de slag als taalvrijwilliger? Kom dan naar de gezamenlijke informatiebijeenkomst van Taal aan Zee en Mondriaan Taal+ school.

Je kunt de bijeenkomst bijwonen op maandag 20 juni, 18.30 – 20.00 uur bij Taal aan Zee, Brouwersgracht 50, Den Haag, lokaal 116/117 (tram 3, 4 en 6 en bus 25 en 130).

Aanmelden is niet nodig.

  • We vertellen je meer over de organisaties en de doelgroepen waar je als taalvrijwilliger les aan kunt geven.
  • Je krijgt meer inzicht in de vacatures en jouw mogelijke rol als taalvrijwilliger.
  • Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Kijk hier voor meer informatie over Mondriaan Taal+ school en kijk hier voor meer informatie over Taal aan Zee.

Wil je direct solliciteren naar een functie? Stuur dan je motivatie voor de betreffende functie, cv en informatie over je beschikbaarheid naar taalvrijwilliger@rocmondriaan.nl of f.winkelman@taalaanzee.nl. We nemen dan contact met je op voor een verdere kennismaking. Al onze vrijwilligers volgen de basistraining voor taalvrijwilligers. Verder word je in je werk begeleid door één van onze medewerkers en kun je deelnemen aan scholingsdagen. Hierover hoor je meer tijdens het kennismakingsgesprek.

Komt maandag 20 juni niet goed uit? Na de zomervakantie staan informatiebijeenkomsten gepland op donderdag 25 augustus om 18.30-20.00 uur en maandag 12 september van 16.30-18.00 uur bij Taal aan Zee.