Meer dan een vluchteling – Steun Iseyas

Iseyas Amanuel (35) is gevlucht uit Eritrea en bereikte in 2014 Nederland na een zes jaar durende tocht richting vrijheid. Iseyas wil zijn verhaal delen en schreef een boek over de krankzinnige situatie in Eritrea en de redenen om het land te ontvluchten. Hij hoopt hiermee het gesprek te openen en de oprechte interesse naar elkaar te wekken. Dat we elkaar vragen durven te stellen en dat we leren wat elkaars situatie is, waar we zijn opgegroeid, met welke normen en waarden en waarom je je hiervan hebt losgemaakt of deze deel wilt laten uitmaken van jouw toekomst.

Het team van Plotfarm helpt met het vertalen van zijn boek van tigrinya naar het Nederlands en mogelijk ook naar het Engels. Ook zorgen zij ervoor dat het boek wordt gedrukt en beschikbaar wordt voor het publiek. Op deze manier hopen zij met elkaar meer draagvlak te creëren voor zijn boodschap en andere vluchtelingen. Om daarmee het publiek te binden, te activeren en meer saamhorigheid te creëren.

Wie helpt Iseyas Amanuel om zijn indrukwekkende manuscript over zijn vlucht uit Eritrea gepubliceerd te krijgen? Taal aan Zee steunt zijn initiatief om een Nederlandse vertaling van het boek te maken van harte. Doe jij ook mee? Doneren kan tot 30 september via deze link.

Steun voor Taal aan Zee

Iseyas wil graag een actieve rol spelen in het dichter bij elkaar brengen van nieuwkomers en de huidige Nederlandse bevolking. Daarom doneert hij per verkocht boek een bedrag aan Taal aan Zee. Op deze manier zorgt ervoor dat hij het goede wat hem is gegeven ook met anderen kan delen en daar zijn wij heel blij mee.

Kijk hier voor alle informatie over hoe jij kunt bijdragen.