NL Doet: Singalong/zingmiddag voor vluchtelingen en vrijwilligers Pels Rijcken

Taal aan Zee doet dit jaar mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Onze cursisten, vluchtelingen die Nederlandse les krijgen bij Taal aan Zee, gaan op vrijdagmiddag 10 maart  “O o Den Haag” leren en zingen met medewerkers van Pels Rijcken advocaten en notarissen (voor 1 dag vrijwilliger). De cursisten zijn op een leuke en andere manier bezig met de Nederlandse taal. De medewerkers van Pels Rijcken willen graag een middag als vrijwilliger aan de slag met het thema “educatie”.

Sjaak Bral begeleidt de Singalong op geheel eigen wijze. Om vier uur wordt het ingestudeerde Nederlandse liedje O o Den Haag gezamenlijk uitgevoerd in de aula op Brouwersgracht 50 in Den Haag.

Dit evenement is onderdeel van de landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds NL Doet, maar er zijn al voldoende vrijwilligers die komen helpen.

Het programma:
Het evenement, de Singalong, vindt plaats in de aula van ROC Mondriaan op Brouwersgracht 50, Den Haag op vrijdag 10 maart van half 3 tot half 5.

Het programma ziet er als volgt uit:
– Kwart voor 3 – 3 uur opening door Sjaak Bral + gezamenlijk luisteren naar nummer O o Den Haag.
– 3 uur – half 4 bespreken tekst en beluisteren nummer in kleine groepjes cursisten van Taal aan Zee.
– Half 4 – 4 uur instuderen van het gezamenlijke nummer O o Den Haag (cursisten alleen refrein, medewerkers Pels ook overige tekst).
– 4 uur optreden door cursisten (vluchtelingen) van Taal aan Zee en vrijwilligers van Pels Rijcken + groepsfoto. Begeleiding door Sjaak Bral.
– Afsluiting: uiterlijk half 5.