Twee leuke nieuwe vacatures voor taalvrijwilligers.

Word taalcoach taaloefenplekken of docent spreekvaardigheid voor 20 weken.

We hebben veel leuke nieuwe vrijwilligersvacatures voor je.

Zo is er een nieuwe vacature van taalcoach taaloefenplekken in Transvaal en Rustenburg/Oostbroek, waarbij je deelnemers helpt door de vaardigheden die ze leren tijdens de taallessen ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De taaloefenplekken bestaan uit het doen van vrijwilligerswerk, het volgen van een cursus of voorlichting. Je helpt de deelnemer door mee te gaan naar de activiteit, de activiteit samen voor te bereiden of na te bespreken. Het is een flexibele vrijwilligersfunctie. Je doet dit in principe tenminste een half jaar, gemiddeld ongeveer 2 uur per week. Er is ook een flexpool. Kijk hier voor deze nieuwe vacature.

Als taalcoach groepsles/docent spreekvaardigheid geef je één dagdeel per week op basisscholen Nederlandse les aan anderstalige ouder die nog niet goed Nederlands spreken. We verwachten dat je hiervoor 20 weken beschikbaar bent van februari tot september. In de schoolvakantie ben je vrij. Kijk hier voor de vacature.

Heb je interesse?

We leren je graag kennen en nodigen je van harte uit voor onze online informatiebijeenkomst. Kijk hier voor alle informatie. Meld je hier aan voor de online informatiebijeenkomst op dinsdag 11 april van 13.00 tot 14.00 uur.

Direct reageren mag natuurlijk ook. Stuur dan je reactie met je motivatie, cv en beschikbaarheid per e-mail naar Fanny Winkelman via f.winkelman@taalaanzee.nl.

Tot snel bij Taal aan Zee!