Taal aan Zee heeft het “Goed Geregeld” voor haar vrijwilligers!

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag: Een dag waarop alle vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje gezet worden. We zijn zo enorm trots op al onze (meer dan 250) vrijwilligers. We kunnen dat niet vaak genoeg zeggen.

00000425

We zijn heel dankbaar dat we vandaag, op deze bijzondere dag voor alle vrijwilligers in Nederland, kunnen melden dat wij het keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld van NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) uitgereikt krijgen. Met deze kwaliteitsonderscheiding willen we vooral laten zien dat we onze vrijwilligers serieus nemen, dat we het aantrekkelijk geregeld hebben en dat ze een het belangrijkste onderdeel zijn van Taal aan Zee. Meer hierover in ons vrijwilligersbeleidsplan.

Wethouder Van Engelshoven reikt keurmerk Goed Geregeld uit

Overmorgen organiseren wij een speciale (besloten) vrijwilligersbijeenkomst, waar wethouder KIJO (Kenniseconomie, Internationaal, Jeugd en Onderwijs), Ingrid van Engelshoven, het keurmerk aan ons zal uitreiken.

Wij danken ons eigen team “Goed Geregeld” (Cobi, Ed, Eva, Inge, Jolanda, Martina en Robert) voor het “zelf”-evalueren en adviseren en Pleun van den Dool en Nathaly Mercera van PEP Den Haag voor de ondersteuning en hun positieve advies aan NOV.