Taal (aan Zee-)maatjes gevraagd!


Wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om taalmaatje te worden! Een taalmaatje gaat 1 keer in de 2 weken op stap met een vluchteling. Kijk hier voor de functie. De vluchtelingen die zich opgeven voor een taalmaatje zijn over het algemeen jong (18-35 jaar), mannelijk, afkomstig uit met name Eritrea en hebben verschillende achtergronden qua opleidingsniveau (van laag tot middelbaar geschoold).

Maar we zijn ook op zoek naar andere taalvrijwilligers. Kijk voor alle andere vacatures waar we nog enthousiaste vrijwilligers voor zoeken op onze site.

We nodigen je van harte uit voor onze informatiebijeenkomst op dinsdag 24 oktober om 17:00 uur. Adres: Taal aan Zee, Brouwersgracht 50, Den Haag (tram 2, 3, 4 en 6 en bus 25, 50 en 51). Lokaal 116/117.

Aanmelden is niet nodig.

Het eerste halfuur krijg je informatie over onze organisatie, de doelgroepen en de verschillende vrijwilligersvacatures. In het tweede gedeelte kun je vragen stellen aan de contactpersonen voor de vacatures en je direct inschrijven voor een intakegesprek.