Vrijwilligersmarkt Segbroek op 27 september 2022

  • Hou jij van taal?
  • Hou jij van andere culturen en mensen?
  • Heb je een paar uur over om taalmaatje of taalvrijwilliger te worden?

Dan kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken. Kom langs en we vertellen je meer!

Kom gezellig kennismaken met het team van Taal aan Zee op dinsdag 27 september in Wijkcentrum ’t Lindenkwadrant, 2e Braamstraat 6, 2563 HK Den Haag.

We zoeken nog veel taalmaatjes, taalcoaches en andere vrijwilligers. Hier zie je alle vacatures waar we vrijwilligers voor zoeken.

Je bent welkom vanaf 17.00 uur en er staan broodjes en een soepje voor je klaar. Rond 17.30 uur begint het programma. Je leert Taal aan Zee en andere stichtingen en maatschappelijke organisaties uit de wijk kennen en komt te weten welk soort vrijwilligerswerk er in de buurt te doen is.

Wat gaan we doen?

Na een lekker broodje en kop soep vertellen Stella Sluijters van Wijkz en Elles Voorsluijs van PEP je welk vrijwilligerswerk je in Segbroek kunt doen. Taalmaatje worden, buurttuinen onderhouden, een wekelijks gezellig kopje koffie, of deelnemen aan het bestuur van een stichting, er is van alles te doen!

Hulp bij vrijwilligers(werk) vinden?

Wijkz en Den Haag Doet kunnen mensen helpen om leuk vrijwilligerswerk te vinden. PEP is er om organisaties die vrijwilligers zoeken te ondersteunen. Ook daar vertellen we je alles over.