Nieuwe vrijwillige docenten Nederlands als tweede taal gevraagd!

IMG_5817Bij de afdeling Taal aan Zee Centraal geef je Nederlandse taalles aan vluchtelingen en asielzoekers. Mensen die hier een nieuwe toekomst moeten opbouwen.

We organiseren cursussen Nederlands als tweede taal (NT2) op diverse niveaus, voor pure beginners tot gevorderden. De lessen worden in groepen georganiseerd. Groepen krijgen twee tot drie dagdelen per week 2.5 uur les per keer. Je geeft gemiddeld vijf uur les per week maar 1 x 2.5 uur is ook mogelijk.

We vragen van de docent een goede beheersing van de Nederlandse taal, affiniteit met de doelgroep en ervaring met lesgeven stellen we op prijs.

Bij Taal aan Zee Centraal werk je in een prettige open sfeer, gericht op samenwerking en met allemaal betrokken collega’s. We bieden ondersteuning, scholing en training door professionele medewerkers. We bieden een WA- en ongevallenverzekering en een reiskostenvergoeding

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Interesse of vragen? Neem contact op met Eric van Veldhoven, coördinator unit Centraal, via e.vanveldhoven@taalaanzee.nl of bel met 070-3456005.