Workshops Samen kom je verder voor taalvrijwilligers

samenkomjeverderBeste taalvrijwilligers van Taal aan Zee,

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het scholingsprogramma “Samen kom je verder” dat bestemd is voor alle taalvrijwilligers in Den Haag.

Het scholingsprogramma “Samen kom je verder” wordt door ROC Mondriaan Taal+ School uitgevoerd, in samenwerking met Taal aan Zee en in opdracht van de Gemeente Den Haag.

De workshops zijn samengesteld naar aanleiding van de door taalvrijwilligers ingevulde vragenlijsten, waarin in het voorjaar van 2015 de behoefte aan scholing gepeild werd. Wij hebben een selectie gemaakt van workshops die wellicht interessant zijn voor jouw lessituatie. De workshops worden gegeven op verschillende dag-/avonddelen van 16 september t/m 9 oktober. De duur van de workshops verschilt, maar meestal duren zij ongeveer drie uur. De intervisiebijeenkomsten en voorlichtingen duren gemiddeld 1,5 uur.

Klik hier voor het overzicht  de workshops “Samen kom je verder”.

Locatie: ROC Mondriaan Taal+ School, Brouwersgracht 50, Den Haag.

Aanmelden: Meld je aan via dit aanmeldformulier en stuur het ingevulde formulier graag uiterlijk vrijdag 11 september naar Philo Derks. Het goede mailadres is: p.derks@rocmondriaan.nl.

Voor vragen over het scholingsaanbod “Samen kom je verder” kun je bellen met Philo Derks op 088-6664513 of 06-18671140.